کشمش خیسانده دارای نوعی کشمش سبز قلمی کاشمر ویتامین B12 است که دارای خواص ضد کم خونی و بازدارندگی است. ویتامین B1 به حفظ یک سیستم گردش خون سالم کمک می کند و از پلی نوریت محافظت می کند.
کشمش خیس شده همچنین حاوی نوعی ویتامین B1 است که از پلی نوریت محافظت می کند. تانن نوعی پلی فنل است که یک آنتی اکسیدان قوی با تعدادی عملکرد از جمله سم زدایی، عقیم سازی، هموستاز و آنتی اکسیدان است. تانن در گیاهانی مانند چای و قهوه یافت می شود.
این ماده در درجه اول مسئول ایجاد طعم قابض متمایز است که در انگور خشک و کشمش خیس شده یافت می شود. انگور خشک در ادبیات پزشکی کهن به عنوان دارای فواید مختلف برای سلامتی از جمله توانایی کاهش تب، رفع اشتها، جلوگیری از سرماخوردگی، کشمش سبز قلمی ادرار آور، محافظت از معده و ریه ها، رفع تشنگی و حفظ سلامتی افراد در حال رشد ذکر شده است.

مصرف کشمش بلوط در زمان کشمش بی دانه مناسب و به مقدار مناسب می تواند به پیشگیری از بیماری و حفظ سلامتی کمک کند. برای درمان ناراحتی های معده و عمومی باید کشمش خیس شده را به جای آب مصرف کرد (کتاب مقدس، اول تیموتائوس 5:23).
دانه های انگور خشک حاوی غلظت بالایی از OPCها هستند که به عنوان الیگومرهای پروآنتوسیانیدین نیز شناخته می شوند. OPC ها 50 برابر بیشتر از ویتامین E فعالیت آنتی اکسیدانی دارند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
ترکیبی به نام ویسین که در غلظتهای بالا در ریشههای انگور خشک یافت میشود، با سرطان مبارزه میکند، پوست را درخشان میکند و به تصفیه خون کمک میکند. ویسین دارای خواص ضدانعقادی و آنتی اکسیدانی است.
زمانی که خصوصیات اصلی کشمش سبز پلویی رقم حفظ شود در اوج شیرینی و رنگ جمع آوری می شود. انگور خشک در اوج رنگ و عطر و همچنین میزان قند آن چیده می شود، زیرا انگورهای خشک نارس تقریباً پس از چیدن به مرحله توزیع نمی رسند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.