آب لیموی غلیظ شده، کنسانتره لیمو نامیده می شود که یکی دیگر از فرآورده های آن لیمو ورقه ای خشک می باشد.
کنسانتره تولید شده از لیموی خوشمزه ایرانی خریداران زیادی در بازار داخل و خارج کشور دارد.
در بسیاری از مناطق کشور لیمو را بصورت لیمو خشک محلی تولید و به بازار عرضه می کنند.
از آب لیموی تازه، محصولی به نام کنسانتره تهیه می کنند. در واقع کنسانتره لیمو همان آب لیموی غلیظ شده است. خوشبختانه کشور ایران یکی از منابع غنی لیموهای باکیفیت است.
در نتیجه کنسانتره ساخته شده از لیموهای تازه و خوشمزه ایرانی خریدارن زیادی داشته و به میزان بالایی در داخل ایران و همچنین خارج از کشور فروخته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.