با مقادیر NW آرژانتین نشان می دهد که غلظت نهایی نفت در منطقه گرم شمال غربی کمتر بود. در حالی که چنین تفاوتهای ظاهری در هنگام در نظر گرفتن محیطهای کشت جدید نسبت به شیبهای عرضی قابل توجه کاملاً واضح است، کاهش غلظت روغن حتی در فواصل جغرافیایی کوتاه در حوضه مدیترانه گزارش شده است.
زیتون سیاه فله دارای خاصیت فراوان است.
در این راستا، غلظت نهایی نفت به طور متوسط 18٪ بر اساس وزن تازه برای دشت ساحلی خنک تر و تنها 14٪ برای یک دره داخلی گرمتر در اسرائیل بود .حداکثر دمای روزانه حدود 5 درجه سانتیگراد در طول تجمع نفت در سایت دره داخلی بیشتر بود.
یک رویکرد مهم برای ارزیابی مستقیم واکنش غلظت روغن میوه به دمای بالا با گرم کردن یا خنک کردن شاخه های میوه دهی در محفظه های پلاستیکی شفاف در شرایط مزرعه در شمال غربی آرژانتین انجام شده است .
پس از 4 ماه درمان، این مطالعه یک رابطه خطی منفی بین غلظت روغن و میانگین دمای روزانه در طول دوره سنتز روغن با کاهش غلظت روغن 1.1٪ در درجه سانتی گراد در محدوده میانگین دمای فصلی آزمایش شده (16-32 درجه سانتی گراد) پیدا کرد.
هنگامی که دما برای دورههای کوتاهتر (یعنی 1 ماه) دستکاری شد، دمای 7 درجه سانتیگراد بالاتر از محیط، تأثیر منفی بر غلظت روغن حتی در برداشت نهایی داشت، بهویژه زمانی که قرار گرفتن در معرض دمای بالا در ابتدای انباشت روغن رخ میداد.
چنین نتایج تجربی و کنترل شده ای شواهد بیشتری را ارائه می دهد که غلظت روغن به شدت تحت تأثیر دما است.
در حالی که ژنوتیپ به عنوان منبع اصلی تنوع برای ترکیب اسیدهای چرب VOO در نظر گرفته می شود ، تأثیر محیط و برهمکنش محیط ژنوتیپ x نیز ممکن است قابل توجه باشد. بسیاری از ارقام اسپانیایی و ایتالیایی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.